Gyűjtsd össze a matricákat egyetlen éjszaka alatt!

A Mozaik Múzeumtúra szeptember elsejéig tartó meghosszabbított határideje lehetőséget ad arra, hogy a programot koordináló Örökség Kultúrpolitikai Intézet egy másik rendezvénysorozattal, a Múzeumok Éjszakájával kösse össze múzeumnépszerűsítő kezdeményezését!

Az elmúlt években egyre növekvő népszerűségnek örvendő Múzeumok Éjszakája és Magyarország eddigi legnagyobb múzeumnépszerűsítő kampánya összekapcsolásával a múzeumlátogatók számára kiváló alkalom nyílik június 21-én, jövő hét szombaton, hogy akár egyetlen éjszaka alatt teljesítsék négyállomásos túrájukat! A kiállítóhelyeken hozzáférhető belső matricákat ezen az estén mindenki kérheti – az is, aki otthon felejtette gyűjtőfüzetét.

A Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatának köszönhetően így még több garantált nyeremény – féléves National Geographic-előfizetés, valamint kitűzőt, kirakót, memóriajátékot, hűtőmágnest és mobiltelefontokot tartalmazó Mozaik Múzeumtúra ajándékcsomag – találhat gazdára a túrát és a matricagyűjtést sikerrel teljesítők körében.