Már boltokban a Mozaik Múzeumtúra gyűjtőfüzet és matricacsomag

Az Alexandra Könyváruház és az Örökség Kultúrpolitikai Intézet között létrejött megállapodás eredményeként január 27-én a Mozaik Múzeumtúra indulását bejelentő sajtótájékoztatón Matyi Dezső, az Alexandra Könyváruház ügyvezető igazgatója közölte: február 1-jétől az Alexandra-hálózat összes boltjában meg lehet vásárolni a Mozaik Múzeumtúra gyűjtőfüzeteket és az azokba illeszkedő matricákat tartalmazó matricacsomagokat.

Bővebben...

Rátonyi Krisztina a Mozaik Múzeumtúra arca

Rátonyi Krisztina, a köztévé műsorvezetője elfogadta az Örökség Kultúrpolitikai Intézet felkérését és elvállalta, hogy a februárban induló, nagyszabású múzeumnépszerűsítő program arca és szóvivője lesz. A 2014. február 1. és május 31. között tartó Mozaik Múzeumtúra szóvivői feladatait ellátó Rátonyi Krisztinát az MTVA „Legokosabb osztály” című vetélkedő, valamint „A dal” című produkció műsorvezetőjeként ismerhette meg a nyilvánosság.

Bővebben...

Elindul a Mozaik Múzeumtúra!

„Február 1-jén indul a Mozaik Múzeumtúra, Magyarország eddigi legnagyobb, 300 hazai múzeum és kiállítóhely részvételével megvalósuló múzeumnépszerűsítő kampánya” – jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn, a Párisi Nagyáruház Lotz Termében rendezett sajtótájékoztatón. A program többek között tematikus matricagyűjtő játékkal és mobil applikációval próbálja múzeumba csábítani a fiatalokat, de a szervezők remélik, hogy a felnőtt lakosságot is sikerül megszólítani a 2014. február 1. és május 31. között zajló marketing- és médiakampánnyal.

Bővebben...