Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap megtekintése
Search
Keresés
’56-os Múzeumtúra - Tárlatvezetés a Petőfi Irodalmi Múzeum 
2017. Április 21. , Péntek,  2:00 -  2:50
   



Tárlatvezetés középiskolások részére a Petőfi Irodalmi Múzeum ’Lebomló tükrei az emlékezetnek. Erdélyi alkotók és 1956’ c. kiállításában.
A programokon való részvételről az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tud érdeklődni, a programok regisztráció kötelesek.

Érdekel a történelem, az irodalom, a képzőművészetek? Vegyél részt az ’56-os Múzeumtúrán és megtudhatod, hogy milyen hatással volt az 1956-os forradalom a képzőművészetre, irodalomra, megismerheted a forradalom szimbólumait, helytörténeti eseményeit.

Játssz velünk, gyűjtsd a matricákat!
Az ’56-os Múzeumtúra kapcsolódik a Mozaik Múzeumtúra matricagyűjtő játékához is. Aki 2017. január 31. - 2017. április 30. között az öt ajánlott kiállításból és/vagy a kiállításokhoz kapcsolódó programokból legalább kettőt meglátogat és begyűjti a múzeumok matricáit, annak egy nagy értékű könyvcsomag a garantált ajándéka és egy egyedi ’56-os Múzeumtúra matricával is gyarapíthatja gyűjteményét. A játékhoz le kell tölteni a Mozaik Múzeumtúra mobil alkalmazást (iOS, Android)!

Az ’56-os Múzeumtúra programjait az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság támogatja.

 

 

Hely Petőfi Irodalmi Múzeum, 1053 Budapest, Károlyi utca 16.

Vissza