Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap megtekintése
Search
Keresés
Fonyódi Múzeumtúra 
2017. Július 29. , Szombat,  9:00 -  5:00
   

A Tájak-Korok Múzeumok Egyesülettel közösen kulturális sétát szervezünk 2017. július 29-én, szombaton Fonyódon a Mozaik Múzeumtúra és a TKME pecsételős játék kedvelői számára.

Útvonal: Lányi Antal Emlékoszlop – Villa Galéria – Testvérvárosok parkja – Walkó kilátó – Örök Szerelem Háza - Nagyboldogasszony templom - Velics-villa – Bélatelep – Vár-hegyi fakilátó

Fonyódi Múzeumtúránk résztvevőinek teljes árú belépőjeggyel kedveskedünk a kápolnásnyéki Halász-kastélyba!

Találkozó: a fonyódi vasútállomás épülete előtt 09.30 – kor.
Budapest felől jöjjön a Siófoki Flirt nevű klimatizált villamos motorvonattal. A Déli pu-ról indul 07.05-kor, gyorsvonati pótjegy kell rá. Különlegessége, hogy Kelenföld (07.12) után Szabadifürdőn áll meg először. A szerelvény első részébe tessék beszállni, az egészen Balatonszentgyörgyig megy, tehát azzal utazhatunk Fonyódra. (A hátsó részt Siófokon lekapcsolják.)

Túravezető: Haraszti Gábor, +36-20-946-4659; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvétel: előzetes jelentkezés nem szükséges, minden a teljes programon résztvevőt szívesen látunk. TKM pecsételőlapját és okostelefonját ne felejtse otthon! A három belépő együtt 1100 Ft, nyugdíjasoknak 650 Ft.

Étkezés: a múzeumlátogatások után ebédelési lehetőség Bélatelepen, a Torony étteremben.

Hazautazás: a délutáni órákban

Túravezető:  Haraszti Gábor +36-20-946-4659,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Mindenkit szeretettel várunk!

Következő túráink:

2017. augusztus 19., szombat – Gyenesdiás

2017. augusztus 25., péntek - Tihany

Hely Fonyódi vasútállomás
Kapcsolat  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza