Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap megtekintése
Search
Keresés
Mozaik Múzeumtúra iskolai programja a szigetszentmiklósi Kardos István Általános Iskolában 
2019. Április 17. , Szerda,  9:00 -  2:00
   

Április 17-én a szigetszentmiklósi Kardos István Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium látogatunk el, ahol az iskola felsősei a klasszikus tanórák helyett érdekes múzeumi programokon, vetélkedőkön vesznek részt a Mozaik Múzeumtúra jóvoltából. Lesz itt katonai foglalkozás, légiharc, fergeteges vetélkedő, interaktív foglalkozások és hangszerbemutató, időutazás és sok meglepetés.

A kecskeméti Leskowsky Hangszergyűjtemény  a világ legizgalmasabb, legkülönlegesebb zenei instrumentumaival érkezik. A Katonai Emlékpark Pákozd az 1848/49-es szabadságharc témakörét állítja középpontba, császári és honvédségi ruhába öltözteti a diákokat. A Magyar Olimpiai és Sportmúzeum a magyar sport igazi aranykorát, az 1950-es évek sportéletét eleveníti majd fel a diákok előtt. A Reptár – Szolnoki repülőmúzeum a magyar katonai repüléstörténet különböző fejezeteit fogja feleleveníteni, VR (virtuális valóság) szemüvegeken keresztül hozza el a vadászrepülőgépek világát. Mit tudtok Mátyás királyról? Igazságos volt? Ki volt a legnagyobb hadvezére? Látogassunk el Mátyás országába a Magyar Nemzeti Múzeum múzeumpedagógusaival. A Zsidó Kiválóságok Háza jóvoltából a gyerekek tabletek és Kahoot vetélkedő segítségével merülhetnek el az általuk ismert zsidó származású tudósok életében. A Bajor Gizi Színészmúzeum képviseletében érkező Elek Ányos improvizációs és drámapedagógiai játékokra hívja a felsős diákokat.

Hely Szigetszentmiklós
Kapcsolat  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza