Eseménynaptár

Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap megtekintése
Search
Keresés
Szentendrei Múzeumtúra 
2017. Július 22. , Szombat,  9:00 -  5:00
   

A Tájak-Korok Múzeumok Egyesülettel közösen kulturális sétát szervezünk 2017. július 22-én, szombaton Szentendrén a Mozaik Múzeumtúra és a TKME pecsételős játék kedvelői számára.

Útvonal: Ferenczy Múzeum/Pajor-kúria – Klissza domb-Keresztelő Szent János templom – Czóbel Múzeum – Művészet Malom – Karácsony Kiállítás és Szalon (TKM bélyegző avatás!)

Túravezető:  Haraszti Gábor +36-20-946-4659,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Találkozó: a budapesti Batthyány térről 08,18-kor induló szentendrei hév középső kocsijában. (Hatkocsis szerelvény esetén a negyedik kocsiban.) Csatlakozási lehetőség minden megállóhelyen, valamint a szentendrei végállomáson a vonat elejénél 09.20-kor. Jegyváltás – Budapest Bérlethez kiegészítő jegy – felszállás előtt a jegypénztárnál illetve automatából.  A nem hévvel, hanem autóbusszal, pl. az Újpest Városkaputól 08.35-kor induló pócsmegyeri vagy esztergomi busszal, avagy saját közlekedési eszközzel érkezők szintén a hév végállomáson, a beérkező hév szerelvény elejénél csatlakozzanak 09.20-kor. Ott is tudnak majd elköszönni a séta végén.

Részvétel: előzetes jelentkezés nem szükséges, minden a teljes programon résztvevőt szívesen látunk.
TKM pecsételőlapját és okostelefonját ne felejtse otthon! Belépődíjak összesen 1400 Ft, diák és nyugdíjas 700 Ft.

Étkezés: Sétánk elején megkávézhatunk az elegáns Szilvanilla Cukrászdában. A déli órákban ebédelési lehetőség szolid áron a Kedvenc Kifőzdében.

Hazautazás: a kora esti órákban.

Hely Szentendre, HÉV megálló
Kapcsolat  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza